Nápoly hosszú hétvége: utazás repülővel és szállás

Nápoly hosszú hétvége: utazás repülővel és szállás

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Olaszország Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

07/09/2019ECONOMY

Budapest

Nápoly

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:15
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
17:55 Capodichino
07/09/2019 10/09/2019

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Guiren

59%
  • A központtól 0,3 km-re van
  • Via bologna, 114, Napoli 80142
Ez a szálloda kényelmes helyen, Nápoly vibráló történelmi központjában található, mindössze néhány percre a Piazza Garibalditól. A varázslatos szálloda vendégei felkereshetik a történelmi palotákat, valamint bevásárolhatnak a Via Toledón, amely mindö...
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

10/09/2019ECONOMY

Nápoly

Budapest

Olaszország
Capodichino / 21:10
Ryanair FR 4089 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
22:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly hosszú hétvége: utazás repülővel és szállás
Nápoly hosszú hétvége: utazás repülővel és szállás