Egy hét Malaga, Torremolinos szállással és repjegggyel

Egy hét Malaga, Torremolinos szállással és repjegggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit a helyszínen lehet kifizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Előfoglalás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

13/05/2020ECONOMY
Budapest
Malaga
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:40
Ryanair FR 2273 Ryanair
3ó 35p Közvetlen
Spanyolország
20:15 Malaga
13/05/2020 20/05/2020

Malaga

A városról

Malaga, the birthplace of Picasso, exudes art from every brick. Considered one of the oldest cities in Spain and Europe, this cosmopolitan port is buoyantly modern yet it hangs on to its vast historic past. The palm-lined Paseo el Parque will take you below Alcazaba, a Moorish palace whose fortified walls enclose fragrant gardens and an archaeological museum. The lofty Gibralfaro Castle crowns a nearby hill, with outstanding views of the sprawling city below. Also worth a visit is the Picasso Museum that, aside from an impressive artistic patrimony, offers educational activities and cultural events. Málaga deserves a good night visit: do not miss a good walk along the harbour where traditional fried fish is washed down with cold beer at chiringuitos (beach bars) and enjoy the illuminated Alcazaba, which watches over the city from Mount Gibralfaro.

Bővebb információ

Hotel Zen Airport

70%
  • A központtól 11,4 km-re van
  • Camino de los fresnos, 9, Torremolinos 29620
Ez a helyi Hotel Zen Airport a repülőtér közelében fekszik, Torremolinos egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 5 perces autózásra esik pl. Aqualand Torremolinos vagy La Carihuela negyed. Ez a helyi hotel kb. 6,5 km-re található Benalmadenai jachtkikötő...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

20/05/2020ECONOMY
Malaga
Budapest
Spanyolország
Malaga / 20:50
Ryanair FR 2274 Ryanair
3ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 00:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Malaga, Torremolinos szállással és repjegggyel
Egy hét Malaga, Torremolinos szállással és repjegggyel