Kezdőlap
Egy hét Zakynthos júliusban szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből

Egy hét Zakynthos júliusban szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből

Egy hetes nyaralás Zakynthos szigetén. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt.Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat, vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Témák: Tengerpart Görögország Vakáció

Részletes útiterv

24/08/2020 ECONOMY
Bécs
Zakynthos
Ausztria
Wien Schwechat / 13:25
LAUDAMOTION GMBH OE 9232 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Görögország
16:35 Zakynthos International Airport
24/08/2020 31/08/2020

Zakynthos

A városról

Zakynthos, Zákintosz avagy Zante nem véletlenül az egyik legdivatosabb görög sziget. Könnyen bejárható, remek strandjai vannak, és aki nyugalmat keres, ugyanúgy megtalálja itt a számítását, mint az, akinek a vakáció inkább bulizást jelent. A legdélebbre eső jón sziget partjai nemcsak csodaszépek, de szokatlanul változatosak is: keleti, déli partjait inkább sekély vízű, homokos fürdőhelyek szegélyezik, míg északon és nyugaton lenyűgöző sziklaalakzatok öbleiben húzódnak meg a több fáradsággal megközelíthető, de a ráfordítást bőven megháláló, kristálytiszta vízű, világszép öblök. A sziget autóval kényelmesen körbejárható. A legnagyobb turistaközpont, Laganas környéke nemcsak remek fürdőző és bulizó hely, de alkalmas búvárkodásra, és teknőslesre is benevezhetsz innen. A keleti part másik üdülőközpontja Tsilivi, amelynek közelében nyugodt, csendes partszakaszokat találsz, ha elvonulnál a nyüzsgés elől. A sziget nyugati oldalán pedig Európa egyik legjobb strandja, a mesés Porto Limnionas türkiz öble vár. A csapadékos télnek köszönhetően görög viszonylatban kifejezetten zöld, virágos Zakynthos nemcsak főszezonban, hanem már kora tavasztól vonzó célpont.

Bővebb információ

Sandy Maria

79%
  • A központtól 6,4 km-re van
  • Tsilivi ; zakynthos,, Tsilivi
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Tsilivi. Az épületben 35 barátságos vendégszoba található. A további kényelem érdekében vezetékes internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A(z) Sandy Maria nem működtet 24 órán át elérhető recepciót. Sajnos nincse...
Bővebb információ
  • STUDIO 2/3 PAX (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

31/08/2020 ECONOMY
Zakynthos
Bécs
Görögország
Zakynthos International Airport / 17:00
LAUDAMOTION GMBH OE 9233 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Ausztria
18:10 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Zakynthos júliusban szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből
Egy hét Zakynthos júliusban szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből