Kezdőlap
Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással

Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Görögország Vakáció

Részletes útiterv

25/08/2020 ECONOMY
Bécs
Kefalonia
Ausztria
Wien Schwechat / 17:55
LAUDAMOTION GMBH OE 226 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Görögország
21:05 Kefallinia
25/08/2020 01/09/2020

Kefalonia

A városról

Kefalonia towns are clean, friendly and small enough to get around with no hassle. It's the breathtaking natural scenery you visit this gorgeous island for, and visitors will not be disappointed. Lush forests, breathtaking mountains, and dizzyingly high cliffs dropping down to glittering azure seas are what Kefalonia is all about. The magnificent sights, amazing beaches, rich cultural heritage, great monuments, mountains, castles, remote monasteries and cheerful, hospitable people are the treasures making Kefalonia one of the most attractive destinations. It is the biggest island of the Ionian Sea, at the outlet of Patraikos Bay, between Zante and Lefkada . It stretches over an area of 904 km2 with a coastline length of 250 km.  The island has a splendid natural beauty and a diversified geological structure with innumerable small bays and rich vegetation; the mountain Aenos (National Park since 1962 supporting rich flora and fauna) looks impressive from far away.

Bővebb információ

Lygies Studios

82%
  • A központtól 5,9 km-re van
  • Mousata,, Leivathos 28100
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Sarlata. Az épületben összesen 16 hálószoba közül lehet választani. Továbbá a helyszínen internetkapcsolat is rendelkezésre áll. Sajnos a recepció nem tart 24 órán át nyitva. Ez a szálláshely egy...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

01/09/2020 ECONOMY
Kefalonia
Bécs
Görögország
Kefallinia / 21:30
LAUDAMOTION GMBH OE 227 LAUDAMOTION GMBH
2ó 15p Közvetlen
Ausztria
22:45 Wien Schwechat

Áttekintés

Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással
Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással