Szilveszter Berlinben: 4 csilagos hotel és repülőjegy

Szilveszter Berlinben: 4 csilagos hotel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 3 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó hotelt választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Szilveszter

Részletes útiterv

29/12/2019ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:25
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Németország
10:55 Schönefeld
29/12/2019 01/01/2020

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Hotel & Apartments Zarenhof Prenzlauer Berg

80%
  • A központtól 2,5 km-re van
  • Schonhauser allee 140, Berlin 10437
The 4-star ranked hotel is situated in the vibrant and trendy Prenzlauer Berg district and only minutes away from many important sights in the Eastern city center area. Underground and tram station Eberswalder Strasse is within easy walking distance....
Bővebb információ
  • DOUBLE COMFORT (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

01/01/2020ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 09:35
Ryanair FR 196 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
11:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Szilveszter Berlinben: 4 csilagos hotel és repülőjegy
Szilveszter Berlinben: 4 csilagos hotel és repülőjegy