Kezdőlap
Szilveszter Berlinben: hotel és repülőjegy

Szilveszter Berlinben: hotel és repülőjegy

Az ár tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó hotelt választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Szilveszter

Részletes útiterv

30/12/2019 ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:25
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Németország
10:55 Schönefeld
30/12/2019 02/01/2020

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Best Western Hotel City Ost

81%
  • A központtól 4,2 km-re van
  • Frankfurter allee 57-59, Berlin 10247
With a stay at Best Western Hotel City Ost, you'll be centrally located in Berlin, within a 5-minute drive of Oberbaum Bridge and Velodrom. This hotel is 1.6 mi (2.7 km) from East Side Gallery and 1.8 mi (2.8 km) from Mercedes-Benz Arena. Make use o...
Bővebb információ
  • Twin (2 beds) (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

02/01/2020 ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 07:25
Ryanair FR 196 Ryanair
1ó 35p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
09:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Szilveszter Berlinben: hotel és repülőjegy
Szilveszter Berlinben: hotel és repülőjegy