Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Álomutazás a Maldív-szigetekre. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja a Colonnade biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Egzotikus

Részletes útiterv

14/03/2019ECONOMY

Budapest

Maldives

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:50
Emirates EK 112 Emirates
13ó 00p 1 átszállás - Dubai Intl (3ó 40p)
Maldív-szigetek
(+1) 07:50 Male Intl
15/03/2019 24/03/2019

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

Beachwood Hotel Maafushi

  • A központtól 35,1 km-re van
  • Haveereehigun road, k. maafushi, Maldives 20319
- Szállás helye A(z) Beachwood Hotel Maafushi városában (Déli Male Atoll) helyezkedik el. A szálláshelytől mindössze pár percre található a(z) Maafushi-korallzátony és a(z) Maafushi kikötője. Ez a(z) 4-csillagos szálloda a(z) Maafushi mecset és a(z...
  • Deluxe Island View (1)

  • szoba reggeli

  • 9 Éjszakák száma

24/03/2019ECONOMY

Maldives

Budapest

Maldív-szigetek
Male Intl / 18:20
Emirates EK 661 Emirates
21ó 25p 1 átszállás - Dubai Intl (11ó 05p)
Magyarorszag
(+1) 11:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel
Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel