Kezdőlap
Frankfurti karácsonyi vásár: hotel és repülőjegy

Frankfurti karácsonyi vásár: hotel és repülőjegy

Frankfurtban Európa egyik legszebb és legrébbi karácsony vásárát találod. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Városlátogatás Legkedvezőbb Advent

Részletes útiterv

14/12/2019 ECONOMY
Budapest
Frankfurt
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:10
Wizz Air W6 2313 Wizz Air
1ó 35p 0 PC Közvetlen
Németország
07:45 Frankfurt Main
14/12/2019 17/12/2019

Frankfurt

A városról

Frankfurt-am-Main is Germany’s major finance and business metropolis and its most cosmopolitan city. Dubbed “Mainhattan” due to its glitzy skyscrapers, it is also a thriving cultural centre, with important scientific research centres and universities, a lovely opera, many theatres and a rich collection of museums. The Römerberg is the historic heart of Frankfurt. In the centre of this gorgeous square we find a copy of the statue of Justice. In the southern end we have the cute Nikolai Church and to the west we have the famous Römer, the city hall which is composed of several building, dating back to the 15th and 16th century. Nearby we find the Goethe House, Frankfurt’s most treasured museum, it conveys a sense of the Goethe family’s bourgeois opulence. Behind the Historischer Garten, the historic garden, where you can walk among Roman and Carolingian excavations, the Frankfurter Dom rises. Frankfurt's main Catholic church held crowning ceremonies for the Holy Roman Emperors. This old Gothic style church is one of the most important churches in German history. Climb the tower for a stunning view of the city. The city’s nightlife is fascinating and wide-ranging. Its traditional live jazz scene is still kicking and a slew of trendy new bars offer visitors the chance to indulge on a night around town. On top of that, Frankfurt is crammed with amazing clubs for those who can happily dance until the early hours of the morning.

Bővebb információ

Admiral Hotel

66%
  • A központtól 1,3 km-re van
  • Hoelderlinstrasse 25, Fráncfort 60316
Located in Frankfurt (Ostend), Admiral Hotel is within a 15-minute walk of Zeil Shopping District and Konstablerwache. This hotel is 1.9 mi (3.1 km) from Alte Oper and 2.6 mi (4.2 km) from Frankfurt Trade Fair. Make use of convenient amenities such...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

17/12/2019 ECONOMY
Frankfurt
Budapest
Németország
Frankfurt Main / 08:40
Wizz Air W6 2314 Wizz Air
1ó 45p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Frankfurti karácsonyi vásár: hotel és repülőjegy
Frankfurti karácsonyi vásár: hotel és repülőjegy