Kezdőlap
Párizs adventkor: 4 csillagos hotel és repülőjegy

Párizs adventkor: 4 csillagos hotel és repülőjegy

Irány az elegancia fővárosa, Párizs! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Advent

Részletes útiterv

15/12/2019 ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:40
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 25p 0 PC Közvetlen
Franciaország
13:05 Beauvais-Tille
15/12/2019 18/12/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Hotel Montmartre Mon Amour

85%
  • A központtól 3,4 km-re van
  • 7 rue paul albert, Parigi 75018
Amennyiben ez a helyi Hotel Montmartre Mon Amour nyújt neked szállást, Párizs szívében találod magad, pár perc sétára olyan helyektől, mint pl. Sacré Cœur-bazilika, Szent Szív-bazilika vagy 3 perces autóútra Moulin Rouge helyszínétől. Ez a 4 csillag...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS KLASSZIKUS STÍLUSÚ (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

18/12/2019 ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 21:45
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Párizs adventkor: 4 csillagos hotel és repülőjegy
Párizs adventkor: 4 csillagos hotel és repülőjegy