Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

10/03/2020ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
07:55 Ciampino
10/03/2020 13/03/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Barceló Aran Mantegna

80%
  • A központtól 4,8 km-re van
  • A.mantegna, 130, Róma 00147
Róma Quartiere XX Ardeatino környékén található ez a helyi Barceló Aran Mantegna, ahonnan egy kb. 10 perces autóútra esik Caracalla termái vagy PalaLottomatica. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 4,6 km-re található Circus Maximus, ill. 4,9 km-re Colo...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy SUPERIOR (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

13/03/2020ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 13:50
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy
Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy