Nyaralás Zakynthoson repülőjeggyel, szállással

Nyaralás Zakynthoson repülőjeggyel, szállással

Egyhetes nyaralás Zakynthos szigetén. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Görögország Vakáció

Részletes útiterv

08/08/2019ECONOMY

Budapest

Zakynthos

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:40
Wizz Air W6 2455 Wizz Air
2ó 00p Közvetlen
Görögország
13:40 Zakynthos International Airport
08/08/2019 15/08/2019

Zakynthos

A városról

Zakynthos, Zákintosz avagy Zante nem véletlenül az egyik legdivatosabb görög sziget. Könnyen bejárható, remek strandjai vannak, és aki nyugalmat keres, ugyanúgy megtalálja itt a számítását, mint az, akinek a vakáció inkább bulizást jelent. A legdélebbre eső jón sziget partjai nemcsak csodaszépek, de szokatlanul változatosak is: keleti, déli partjait inkább sekély vízű, homokos fürdőhelyek szegélyezik, míg északon és nyugaton lenyűgöző sziklaalakzatok öbleiben húzódnak meg a több fáradsággal megközelíthető, de a ráfordítást bőven megháláló, kristálytiszta vízű, világszép öblök. A sziget autóval kényelmesen körbejárható. A legnagyobb turistaközpont, Laganas környéke nemcsak remek fürdőző és bulizó hely, de alkalmas búvárkodásra, és teknőslesre is benevezhetsz innen. A keleti part másik üdülőközpontja Tsilivi, amelynek közelében nyugodt, csendes partszakaszokat találsz, ha elvonulnál a nyüzsgés elől. A sziget nyugati oldalán pedig Európa egyik legjobb strandja, a mesés Porto Limnionas türkiz öble vár. A csapadékos télnek köszönhetően görög viszonylatban kifejezetten zöld, virágos Zakynthos nemcsak főszezonban, hanem már kora tavasztól vonzó célpont.

Bővebb információ

Savvas-De Mar Hotel

  • A központtól 7,0 km-re van
  • Laganas,, Zakynthos 29092
Egy egyszerű apartman, mely kizárólag felnőtt vendégeket vár, itt létesült: Laganas. A közvetlenül a város központjában található apartman gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. A szálláshely 800 méternél közelebb található a legközel...
  • Studio (1)

  • Csak szoba

  • 7 Éjszakák száma

15/08/2019ECONOMY

Zakynthos

Budapest

Görögország
Zakynthos International Airport / 14:20
Wizz Air W6 2456 Wizz Air
1ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
15:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nyaralás Zakynthoson repülőjeggyel, szállással
Nyaralás Zakynthoson repülőjeggyel, szállással