Kezdőlap
Firenzei hosszú hétvége szállással és repjeggyel

Firenzei hosszú hétvége szállással és repjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet Pisába, illetékkel és a kis kézipoggyászt; nem tartalmazza a feladott poggyászt, a Pisa-Firenze transzfert és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót (3-4 EUR/fő/éj), melyet előre nem kérhetünk be. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

15/05/2020 ECONOMY
Budapest
Firenze
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:15
Ryanair FR 5023 Ryanair
1ó 50p 0 PC Közvetlen
Olaszország
17:05 Pisa
15/05/2020 18/05/2020

Firenze

A városról

Florence is as vital and beautiful today as when its wool and silk merchants and bankers revolutionized the economy of 13th century Tuscany, and the art of Dante and Michelangelo stunned the world. Florence was the centre of the Italian Renaissance. The fruits of the city’s rebirth are still evident in its seemingly endless array of museums, churches and palazzi. With its historic centre classified as a UNESCO World Heritage site, the Duomo, the elegant and beautiful cathedral, dominates the city and is an unmistakable reference point in your wanderings. The River Arno, which cuts through the oldest part of the city, is crowned with the Ponte Vecchio bridge lined with shops and held up by stilts. Dating back to the 14th century, it is the only bridge that survived attacks during WWII. Standing by the river at night, when the city is illuminated with a myriad twinkling lights, is unforgettable. But more remains of Florence’s incomparable heritage than stones and paint, the city’s indomitable spirit has also survived the centuries, ensuring Florentine life today its liveliness and sophistication.

Bővebb információ

Soggiorno Sogna Firenze

79%
  • A központtól 1,4 km-re van
  • Via delle porte nuove, 36-38, Florenz 50123
Ez a letisztult szoba reggelivel a következő helyen található: Florence. 9 lakegységével ez egy gyönyörű hely az itt tartózkodáshoz. Vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat is elérhető. A(z) Soggiorno Sogna Firenze nem működtet 24 órán át elér...
Bővebb információ
  • Standard Not Refundable (wi fi free) (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

18/05/2020 ECONOMY
Firenze
Budapest
Olaszország
Pisa / 09:15
Ryanair FR 5024 Ryanair
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
10:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Firenzei hosszú hétvége szállással és repjeggyel
Firenzei hosszú hétvége szállással és repjeggyel