London szilveszterkor: szállás, repülőjegy és Arsenal-Manchester United mérkőzésbelépő

London szilveszterkor: szállás, repülőjegy és Arsenal-Manchester United mérkőzésbelépő

Az ár tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a repülőjegyet illetékkel, és a mérkőzésbelépőt az Lyon-RB Leibzig bajnoki mérkőzésre. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást, és felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Sport Szilveszter

Részletes útiterv

30/12/2019ECONOMY
Budapest
London
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
Ryanair FR 8354 Ryanair
2ó 40p Közvetlen
Egyesült Királyság
08:15 Stansted
30/12/2019 02/01/2020

London

A városról

Of all European capitals, London lives deepest in the imagination of travelers. We absorb London before we know it exists and when we finally approach the city, it does not disappoint. There are the red double-deckers, the bobbies and impassive guards at Buckingham, Westminster Abbey, and the notes of Big Ben, sounding familiar, as we have heard them before. We see these things with satisfaction. Yet there is much to surprise. London is not quaint. London is not a museum, though you could spend all of your time going from one to the next. It is a booming, urban sprawl, with traffic snarls, shops, and an astonishing international population. Visit the many monuments with nearly a millennium's worth of history, from the grave of Chaucer to the pub where the captain of the Mayflower drank to Piccadilly Circus, one of London’s most photographed sights. But don’t miss contemporary London, with its intensely active theatres, international cuisine, political demonstrations, the latest in music and fashion, punks and peers, and everyone in between. In 1777, writer Samuel Johnson said when a man is tired of London, he is tired of life, and the phrase is still true. There's something different to experience every day in London.

Bővebb információ

Ibis Styles London Kensington

70%
  • A központtól 4,7 km-re van
  • 15 - 25 hogarth road, earls court, kensington,, London SW5 0QJ
The hotel is ideally situated in the heart of Kensington, with easy access to London's West-End theatres and the Victoria and Albert Museum. The shops of Kensington High Street and Knightsbridge are within easy reach. The hotel provides a bright cont...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Kontinentális reggeli

  • 3 éjszaka

1 Program
image

Arsenal - Manchester United

nap 2 - London - Rövid oldal, felső blokk

Garantált jegyek európai élcsapatok focimeccseire. Vásárold meg nálunk a jegyed, és mi gondoskodunk róla, hogy a jegy és minden szükséges információ időben eljusson hozzád.


BELÉPŐJEGY: A foglalást követően a jegy nem módosítható, és nem visszamondható. A belépődet általában az általad lefoglalt szálláson, a mérkőzésnek otthont adó városban juttatjuk el hozzád. Ennek pontos menetét a foglalást követően, e-mail-ben egyeztetjük. 

VÁLTOZÁS: Amennyiben a sportesemény vis maior miatt (ideértve a természeti eseményeket, kedvezőtlen időjárási körülményeket, szurkolói rendbontásokat, stb.) elmarad, vagy más időpontban kerül megrendezésre, a szervező felajánl egy alternatív időpontot, amikor a megváltott belépőjeggyel megtekinthető az esemény, vagy visszaváltja a belépőket. Visszaváltás esetén a szervező általában a jegyeken feltüntetett – hivatalos – árat téríti csak vissza, nem az általad az irodánknak fizetett teljes összeget. 

LEMONDÁS: Az utazási csomag többi elemére (szállás, repülőjegy) a visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek vonatkoznak. A mérkőzés elmaradása, dátumának megváltozása esetén az utazási csomag nem lemondható részének visszatérítése, módosítása nem lehetséges

ÜLŐHELY: A pontos hely (szektor, sor, ülésszám) a legtöbb esetben a belépő átvételekor, már a helyszínen válik ismertté. Egyszerre legfeljebb 2 fő részére tudjuk garantálni az egymás melletti ülőhelyeket, de természetesen törekszünk arra, hogy az együtt foglalók az egymáshoz legközelebb eső helyeket kapják. 

Részletes információkért kérjük olvasd át a jegyekkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket!

02/01/2020ECONOMY
London
Budapest
Egyesült Királyság
Stansted / 17:35
Ryanair FR 8371 Ryanair
2ó 25p Közvetlen
Magyarorszag
21:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

London szilveszterkor: szállás, repülőjegy és Arsenal-Manchester United mérkőzésbelépő
London szilveszterkor: szállás, repülőjegy és Arsenal-Manchester United mérkőzésbelépő