Lyon: szállás, repülőjegy és Lyon-RB Leibzig  mérkőzésbelépő

Lyon: szállás, repülőjegy és Lyon-RB Leibzig mérkőzésbelépő

Az ár tartalmazza a szállást 2 éjszakára, a repülőjegyet illetékkel, és a mérkőzésbelépőt az Lyon-RB Leibzig Bajnokok Ligája mérkőzésre. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást, és felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Sport

Részletes útiterv

09/12/2019ECONOMY
Budapest
Lyon
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:15
Lufthansa LH 1345 Lufthansa
4ó 40p 1 átszállás - Frankfurt Main (1ó 40p)
Franciaország
22:55 Saint Exupery
09/12/2019 11/12/2019

Lyon

A városról

Historically renowned for its silk exchange and medieval fairs, Lyon is France’s second largest city and one of Europe’s finest gastronomic capitals. The heart of Lyon lies on a spit of land between the Rivers Rhône and Saône, and is split by the city’s artery, rue Victor Hugo. Part-Dieu, on the east bank of the Rhône, is the city’s financial district. The vieille ville, on the west bank, is a neighbourhood of 17th and 18th century houses and cobblestone lanes. Best seen from across the Saône, the Cathedrale St-Jean rises amid red tiles and grey stone, oblivious to the passing barges. It’s noted for its strongly articulated nave and flamboyant rose windows. From the Fourvière esplanade you can gaze down onto the urban sprawl. There is a large selection of museums with spectacular collections in Lyon, exhibiting everything from fabrics and banking to Gallo Roman life and local history. In Lyon, people don’t eat, they dine. You cannot leave without indulging yourself with the great cuisine lyonnaise. Of course whatever you eat, wash it down with a local Beaujolais or a white burgundy from the neighbouring Mâcon villages.

Bővebb információ

Staycity Aparthotels Rue Garibaldi

90%
  • A központtól 1,9 km-re van
  • 365 rue garibaldi(entrance) 40 rue camille roy, Lione 69007
Located in Lyon (Lyon City Centre), Staycity Aparthotels Rue Garibaldi is within a 10-minute drive of Bellecour Square and Part Dieu Mall. This residence is 7.5 mi (12.1 km) from Eurexpo Lyon and 2.3 mi (3.8 km) from Halle Tony Garnier. Take advanta...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 2 éjszaka

1 Program
image

Lyon - Leipzig Bajnokok Ligája mérkőzés

nap 1 - Lyon - Rövid oldal, felső sor

Garantált jegyek európai élcsapatok focimeccseire. Vásárold meg nálunk a jegyed, és mi gondoskodunk róla, hogy a jegy és minden szükséges információ időben eljusson hozzád.


BELÉPŐJEGY: A foglalást követően a jegy nem módosítható, és nem visszamondható. A belépődet általában az általad lefoglalt szálláson, a mérkőzésnek otthont adó városban juttatjuk el hozzád. Ennek pontos menetét a foglalást követően, e-mail-ben egyeztetjük. 

VÁLTOZÁS: Amennyiben a sportesemény vis maior miatt (ideértve a természeti eseményeket, kedvezőtlen időjárási körülményeket, szurkolói rendbontásokat, stb.) elmarad, vagy más időpontban kerül megrendezésre, a szervező felajánl egy alternatív időpontot, amikor a megváltott belépőjeggyel megtekinthető az esemény, vagy visszaváltja a belépőket. Visszaváltás esetén a szervező általában a jegyeken feltüntetett – hivatalos – árat téríti csak vissza, nem az általad az irodánknak fizetett teljes összeget. 

LEMONDÁS: Az utazási csomag többi elemére (szállás, repülőjegy) a visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek vonatkoznak. A mérkőzés elmaradása, dátumának megváltozása esetén az utazási csomag nem lemondható részének visszatérítése, módosítása nem lehetséges

ÜLŐHELY: A pontos hely (szektor, sor, ülésszám) a legtöbb esetben a belépő átvételekor, már a helyszínen válik ismertté. Egyszerre legfeljebb 2 fő részére tudjuk garantálni az egymás melletti ülőhelyeket, de természetesen törekszünk arra, hogy az együtt foglalók az egymáshoz legközelebb eső helyeket kapják. 

Részletes információkért kérjük olvasd át a jegyekkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket!

11/12/2019ECONOMY
Lyon
Budapest
Franciaország
Saint Exupery / 11:55
Brussels Airlines SN 3588 Brussels Airlines
4ó 50p 1 átszállás - Brussels Natl (1ó 35p)
Magyarorszag
16:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Lyon: szállás, repülőjegy és Lyon-RB Leibzig mérkőzésbelépő
Lyon: szállás, repülőjegy és Lyon-RB Leibzig  mérkőzésbelépő