Kezdőlap
Bali, Ubud októberben

Bali, Ubud októberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Egzotikus

Részletes útiterv

05/10/2020 ECONOMY
Budapest
Bali
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:40
Qatar Airways QR 202 Qatar Airways
16ó 30p 30 KG 1 átszállás - Doha Intl (1ó 10p)
Indonézia
(+1 ) 08:10 Bali Ngurah Rai
06/10/2020 15/10/2020

Bali

A városról

Bali méltán a világ egyik leghíresebb úti célja. Az indonéz szigetvilágban, Jáva és Nusa Tenggara között elhelyezkedő szigetet paradicsomi természeti környezet, lenyűgöző kulturális örökség és a mindennapokat átható kifinomultság elegye teszi varázslatossá. Legfelkapottabb üdülőhelyein, mint Kuta, Legian, Seminyak vagy Nusa Dua, ma már minden a turisták kényelméről szól, és kevés a hagyományosan balinéz, de egészen könnyen elkirándulhatsz a kicsiny sziget bármelyik szegletébe. Ubudba, Bali kulturális központjába szinte mindenki ellátogat, és van, akit aztán napokra, akár hetekre magával ragad a kreatív pezsgés. A sziget belseje felé indulva rizsteraszok, vulkánok, vízesések, ősi templomok, ha pedig a partok mentén kirándulsz, álomszép tengerparti szakaszok várnak, és mindenhol levesz majd a lábadról a helyiek legendás mosolya és kedvessége.

Bővebb információ

Bayad Ubud Bali Villa

80%
  • A központtól 15,3 km-re van
  • Jalan raya payanganubud, Payangan 85071
Ez a helyi Bayad Ubud Bali Villa Payangan egy olyan pontján fekszik egy vidéki környezetben, ahonnan egy kb. 10 perces autózásra esik pl. Gaya Művészeti Tér vagy Neka Művészeti Múzeum. Ez a helyi 4 csillagos villaépület kb. 12,5 km-re található Ubud...
Bővebb információ
  • VILLA KING MÉRETŰ ÁGGYAL, EGY HÁLÓSZOBÁS (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

15/10/2020 ECONOMY
Bali
Budapest
Indonézia
Bali Ngurah Rai / 00:35
Qatar Airways QR 961 Qatar Airways
18ó 20p 30 KG 1 átszállás - Doha Intl (2ó 55p)
Magyarorszag
12:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Bali, Ubud októberben
Bali, Ubud októberben