Szardínia tavasszal: utazás repülővel és szállás

Szardínia tavasszal: utazás repülővel és szállás

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Olaszország

Részletes útiterv

15/04/2020ECONOMY
Budapest
Cagliari, Dél-Szardínia
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
Ryanair FR 5248 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Olaszország
08:45 Elmas
15/04/2020 19/04/2020

Cagliari, Dél-Szardínia

A városról

Cagliari is pure Mediterranean essence, and it expresses it in every corner, in every bite of its delicious cuisine. Sardinian’s capital is located in the southern part of the island and it’s the political, economic and cultural centre. It has Roman ruins of great value, as the Amphitheatre and many testimonies of Cagliari’s priceless historical heritage. It's an easy city to get around on foot, where you can get lost in the narrow streets that shape the old town located in the upper part of the city and surrounded by fortifications. Strolling around the Castello district, the living heart and memory of the city, visitors will encounter the Cathedral with its adjacent museum, the Royal Palace and countless churches. A nice staircase leads to the bastion St. Remy. From its terrace you can enjoy a 360 degree view of the city. There is an excellent beach in the city, Spiaggia Poetto, an 8km long full equipped beach, perfect to get tanned, swim and chill out. And at nigh it becomes a nightlife hot spot, with clubs, cocktail bars and restaurants. Cagliari is definitely a top tourist destination, one of the most interesting in Sardinia and in Italy.

Bővebb információ

Hotel Califfo

63%
  • A központtól 10,0 km-re van
  • Via leonardo da vinci 118, Quartu sant'elena 09045
Ez a helyi Hotel Califfo a tenger mellett fekszik, Quartu Sant'Elena egy olyan pontján, ahonnan egy 5 perces autózásra esik pl. Poetto tengerpart vagy Golfo degli Angeli. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 15,7 km-re található Cagliari kikötője, ill....
Bővebb információ
  • STANDARD-DBL (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

19/04/2020ECONOMY
Cagliari, Dél-Szardínia
Budapest
Olaszország
Elmas / 18:00
Ryanair FR 5249 Ryanair
2ó 05p Közvetlen
Magyarorszag
20:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Szardínia tavasszal: utazás repülővel és szállás
Szardínia tavasszal: utazás repülővel és szállás