Barcelona utazás repülőjeggyel, hotellel

Barcelona utazás repülőjeggyel, hotellel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

26/09/2019ECONOMY

Budapest

Barcelona

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:55
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 40p Közvetlen
Spanyolország
22:35 Barcelona El Prat
26/09/2019 29/09/2019

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Hotel Ciutat De Sant Adria

80%
  • A központtól 6,4 km-re van
  • Santa caterina, 38, Barcelona 08930
Ez az egyszerű szálloda a következő helyen található: Sant Adrià de Besòs. A létesítmény 24 hálószobából áll. A létesítmény közös területein Wi-Fi internetkapcsolat is rendelkezésre áll. Az itt megszállók értékelni fogják a 24 órán át rendelkezésre á...
  • FULL SIZE BED (1 BIG BED) (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

29/09/2019ECONOMY

Barcelona

Budapest

Spanyolország
Barcelona El Prat / 06:50
Ryanair FR 8394 Ryanair
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
09:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona utazás repülőjeggyel, hotellel
Barcelona utazás repülőjeggyel, hotellel