Kezdőlap
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó hotelt választottunk, de a következő lépésekben választhatsz olcsóbb vagy drágább szállást is. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Városlátogatás Spanyolország

Részletes útiterv

26/01/2021 ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:00
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 35p 0 KG Közvetlen
Spanyolország
22:35 Barcelona El Prat
26/01/2021 29/01/2021

Barcelona

A városról

Barcelona egy város Spanyolország északkeleti részén. Ez Katalónia autonóm közösségének fővárosa és legnagyobb városa, valamint Spanyolország második legnépesebb települése. A városi területeken 1,6 millió lakosú [7] városi területe számos szomszédos önkormányzatra terjed ki a Barcelona tartományban, és körülbelül 4,8 millió embernek ad otthont, így Párizs után az Európai Unió ötödik legnépesebb városi területe. a Ruhri térség, Madrid és Milánó. Ez a Földközi-tenger egyik legnagyobb metropoliszja, amely a Llobregat és a Besòs folyó torkolatának partján helyezkedik el, és nyugatra a Serra de Collserola hegységgel határolja, amelynek legmagasabb pontja 512 méter (1680 láb). ) magas.

Bővebb információ

Bcn Urbaness Bonavista

74%
  • A központtól 1,9 km-re van
  • Francisco giner 5, Barcelona 08012
Ha biztosan Barcelona egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Bcn Urbaness Bonavista tökéletes lesz számodra, mivel egy rövid sétára esik olyan helyektől, mint pl. Gracia sugárút (bevásárlónegyed) vagy egy 7 perces sétára Milá-ház helys...
Bővebb információ
  • TWIN STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

29/01/2021 ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 20:30
Ryanair FR 8394 Ryanair
2ó 40p 0 KG Közvetlen
Magyarorszag
23:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel