Omán, Muscat városa, szállással, repülőjeggyel

Omán, Muscat városa, szállással, repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, személyenként egy kézi és egy feladott poggyásszal, a szállást és a helyi idegenforgalmi adót. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, beállíthatod a kívánt szobatípust és az utazók létszámát, a foglalás gombbal pedig azonnal lefoglalhatod. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk munaknapokon telefonon, e-mailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson. Utasaink részére 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.
Témák: Tengerpart Városlátogatás Egzotikus

Részletes útiterv

26/11/2019ECONOMY
Budapest Ferenc Liszt
Muscat
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 08:05
Qatar Airways QR 202 Qatar Airways
8ó 50p 1 átszállás - Doha Intl (1ó 55p)
Ománv
19:55 Seeb Intl
26/11/2019 30/11/2019

Muscat

A városról

Muscat is the capital of Oman and the country's largest city. Muscat as a city has played a prominent historical role due to its strategic location. Perhaps what is striking about Muscat Governorate and its states is the breathtaking intermingling of ancient cultural heritage and modern style. You will see houses, gates, old markets, small shops, and winding roads redolent of authentic history, side by side with modern markets, shops, buildings, and streets stamped with modern architecture. This allows Oman to preserve its historic character, and at the same time enjoying its contemporary spirit. Muscat is renowned as one of the cleanest Arab capitals, and has gained the honor of winning the Cleanest Arab City Contest several consecutive times.

Bővebb információ

Mutrah Hotel

79%
  • A központtól 1,2 km-re van
  • Mutrah street, jibro, Muscat 1131
A(z) Mutrah Hotel Muscat szívében található. A szálláshelytől a(z) Szultáni Fegyveres Erők Múzeuma és a(z) Muttrah szuk is könnyedén megközelíthető. Ez egy családbarát szálloda, mely a következők közelében található: Bait Al Baranda Múzeum, Samak Ro...
Bővebb információ
  • DOUBLE STANDARD (NON-REFUNDABLE) (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

30/11/2019ECONOMY
Muscat
Budapest Ferenc Liszt
Ománv
Seeb Intl / 05:55
Qatar Airways QR 1131 Qatar Airways
9ó 15p 1 átszállás - Doha Intl (1ó 40p)
Magyarorszag
12:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Omán, Muscat városa, szállással, repülőjeggyel
Omán, Muscat városa, szállással, repülőjeggyel