Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára, reggelivel

Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára, reggelivel

3 éjszaka Rómában, a szépség örök városában! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, reggelivel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Olaszország Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

24/02/2019ECONOMY

Budapest

Róma

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
08:05 Ciampino
24/02/2019 27/02/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Domus Sessoriana

79%
  • A központtól 3,4 km-re van
  • Piazza di santa croce in gerusalemme, 10, Rome 00185
Ez a történelmi szálloda egy régészeti lelőhelyen található, amely Vénusz és Ámor templomának is helyet ad az Esquilin dombon, Róma központjában. A környéken különböző üzletek, bárok, éttermek is helyet kaptak, valamint a tömegközlekedés is megfelelő...
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

27/02/2019ECONOMY

Róma

Budapest

Olaszország
Ciampino / 06:50
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
08:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára, reggelivel
Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára, reggelivel