1 hét Zakynthos, repülővel, szállással

1 hét Zakynthos, repülővel, szállással

Töltsön el egy hetet Zakynthos csodás tengerpartján, szeptemberben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Nyáron

Részletes útiterv

29/08/2019ECONOMY

Budapest

Zakynthos

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
Brussels Airlines SN 2830 Brussels Airlines
13ó 10p 1 átszállás - Brussels Natl (8ó 10p)
Görögország
20:40 Zakynthos International Airport
29/08/2019 05/09/2019

Zakynthos

A városról

Zakynthos, Zákintosz avagy Zante nem véletlenül az egyik legdivatosabb görög sziget. Könnyen bejárható, remek strandjai vannak, és aki nyugalmat keres, ugyanúgy megtalálja itt a számítását, mint az, akinek a vakáció inkább bulizást jelent. A legdélebbre eső jón sziget partjai nemcsak csodaszépek, de szokatlanul változatosak is: keleti, déli partjait inkább sekély vízű, homokos fürdőhelyek szegélyezik, míg északon és nyugaton lenyűgöző sziklaalakzatok öbleiben húzódnak meg a több fáradsággal megközelíthető, de a ráfordítást bőven megháláló, kristálytiszta vízű, világszép öblök. A sziget autóval kényelmesen körbejárható. A legnagyobb turistaközpont, Laganas környéke nemcsak remek fürdőző és bulizó hely, de alkalmas búvárkodásra, és teknőslesre is benevezhetsz innen. A keleti part másik üdülőközpontja Tsilivi, amelynek közelében nyugodt, csendes partszakaszokat találsz, ha elvonulnál a nyüzsgés elől. A sziget nyugati oldalán pedig Európa egyik legjobb strandja, a mesés Porto Limnionas türkiz öble vár. A csapadékos télnek köszönhetően görög viszonylatban kifejezetten zöld, virágos Zakynthos nemcsak főszezonban, hanem már kora tavasztól vonzó célpont.

Bővebb információ

Portego Hotel & Apartments

  • A központtól 5,8 km-re van
  • Laganas,, Laganas 29029
Ez az egyszerű nyaralóközpont alább található: Laganas. Az alábbi szálláshely összesen 29 szobával rendelkezik: Portego Hotel & Apartments. A(z) Portego Hotel & Apartments a közös helyiségekben Wi-Fi kapcsolatot biztosít a vendégek számára. Sajnos a...
  • Studio (1)

  • Csak szoba

  • 7 Éjszakák száma

05/09/2019ECONOMY

Zakynthos

Budapest

Görögország
Zakynthos International Airport / 21:40
Brussels Airlines SN 3264 Brussels Airlines
26ó 10p 1 átszállás - Brussels Natl (21ó 10p)
Magyarorszag
(+1) 22:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

1 hét Zakynthos, repülővel, szállással
1 hét Zakynthos, repülővel, szállással