Egy hét Mallorca 4 csillagos szállással, repjeggyel Debrecenből

Egy hét Mallorca 4 csillagos szállással, repjeggyel Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (0.55 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is.

Az általad befizetett teljes összeget az Aegon biztosító társaság biztosítja, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazásod alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz bennünket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Spanyolország | Portugália Debrecenből

Részletes útiterv

13/10/2019ECONOMY
Debrecen
Mallorca (sziget)
Magyarorszag
Debrecen / 07:45
Wizz Air W6 7895 Wizz Air
2ó 45p Közvetlen
Spanyolország
10:30 Son Sant Joan, Mallorca
13/10/2019 20/10/2019

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Pierre Vacances Portofino/sorrentos Apartamentos

70%
  • A központtól 21,7 km-re van
  • Avda. rey don jaime i, 86, Santa ponça 07180
HOTEL: It has a reception, a car hire service and a car park (for a fee). SITUATION: Is situated inSanta Ponça the beach 5 minutes away from the establishment clients have the city centre, Where you can find shops and restaurants. ROOM: Guests ar...
Bővebb információ
  • APARTMAN EGY HÁLÓSZOBÁS (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

20/10/2019ECONOMY
Mallorca (sziget)
Debrecen
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 11:30
Wizz Air W6 7896 Wizz Air
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
14:10 Debrecen

Áttekintés

Egy hét Mallorca 4 csillagos szállással, repjeggyel Debrecenből
Egy hét Mallorca 4 csillagos szállással, repjeggyel Debrecenből