Egy hét Mallorca utószezonban Debrecenből

Egy hét Mallorca utószezonban Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (0.55 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Természet Spanyolország | Portugália Debrecenből

Részletes útiterv

13/10/2019ECONOMY
Debrecen
Mallorca (sziget)
Magyarorszag
Debrecen / 07:45
Wizz Air W6 7895 Wizz Air
2ó 45p Közvetlen
Spanyolország
10:30 Son Sant Joan, Mallorca
13/10/2019 20/10/2019

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances

80%
  • A központtól 52,9 km-re van
  • Hermanos pinzon, 18, Porto colom 7670
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Porto Colom. Az alábbi szálláshely összesen 148 lakegységgel rendelkezik: Hotel Vistamar by Pierre & Vacances. A hotel a közös helyiségekben és a lakótéri egységekben Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésé...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 Éjszakák száma

20/10/2019ECONOMY
Mallorca (sziget)
Debrecen
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 11:30
Wizz Air W6 7896 Wizz Air
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
14:10 Debrecen

Áttekintés

Egy hét Mallorca utószezonban Debrecenből
Egy hét Mallorca utószezonban Debrecenből