Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből

Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Olaszország Városlátogatás Debrecenből

Részletes útiterv

19/07/2019ECONOMY

Debrecen

Milánó

Magyarorszag
Debrecen / 14:35
Wizz Air W6 7871 Wizz Air
1ó 50p Közvetlen
Olaszország
16:25 Malpensa
19/07/2019 22/07/2019

Milánó

A városról

Milánóba a divat, a gótika és a foci rajongóinak is el kell zarándokolniuk legalább egyszer. Nem baj, ha kényelmes vagy: Milánóban szinte minden, ami építészeti szempontból fontos, egyetlen kis területre: a dómra és a közvetlen környezetére koncentrálódik. A fehérben ragyogó milánói dóm a világ harmadik legnagyobb katolikus temploma: az építkezés ötszáz éven át tartott, és igazi különlegessége, hogy a tetejére is fel lehet menni. Komoly túrákra készülj viszont, ha a divat a szenvedélyed : a városban a világ egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a Galleria Vittorio Emanuele II mellett egy tucat bevásárlóutca és az összes valamire való márka várja, hogy otthagyd a spórolt pénzed. Milánóban tökéletes a kávé, és jó helyen jársz akkor is, ha elsősorban a gasztronómia érdekel: a híres milánói aperitivónak még Olaszországban sincs kihívója.

Bővebb információ

MiniHotel Ornato

76%
  • A központtól 6,1 km-re van
  • Via luigi ornato, 64, Milano 20162
Ez az elragadó szálloda itt létesült: Milan. A város központjától 7. 0 kilométerre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a szálláshely közelében találhatók. A vendégek számára 10...
  • FULL SIZE BED (1 BIG BED) (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

22/07/2019ECONOMY

Milánó

Debrecen

Olaszország
Malpensa / 22:00
Wizz Air W6 7872 Wizz Air
1ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
23:50 Debrecen

Áttekintés

Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből
Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből