Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből

Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Olaszország Városlátogatás Debrecenből

Részletes útiterv

14/02/2020ECONOMY
Debrecen
Milánó
Magyarorszag
Debrecen / 14:40
Wizz Air W6 7871 Wizz Air
1ó 50p Közvetlen
Olaszország
16:30 Malpensa
14/02/2020 17/02/2020

Milánó

A városról

Milánóba a divat, a gótika és a foci rajongóinak is el kell zarándokolniuk legalább egyszer. Nem baj, ha kényelmes vagy: Milánóban szinte minden, ami építészeti szempontból fontos, egyetlen kis területre: a dómra és a közvetlen környezetére koncentrálódik. A fehérben ragyogó milánói dóm a világ harmadik legnagyobb katolikus temploma: az építkezés ötszáz éven át tartott, és igazi különlegessége, hogy a tetejére is fel lehet menni. Komoly túrákra készülj viszont, ha a divat a szenvedélyed : a városban a világ egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a Galleria Vittorio Emanuele II mellett egy tucat bevásárlóutca és az összes valamire való márka várja, hogy otthagyd a spórolt pénzed. Milánóban tökéletes a kávé, és jó helyen jársz akkor is, ha elsősorban a gasztronómia érdekel: a híres milánói aperitivónak még Olaszországban sincs kihívója.

Bővebb információ

Mistral

  • A központtól 5,1 km-re van
  • Via vincenzo toffetti, 4, Milano 20139
A sztárépítész Sir Norman Foster által tervezett népszerű hotel nagyszerű helyen fekszik Milánó Santa Giulia kerületében. Csak egy pár lépésre található a Rogoredo vasútállomás, valamint a Rogoredo metróállomás a sárga vonalon, amivel közvetlenül elé...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

17/02/2020ECONOMY
Milánó
Debrecen
Olaszország
Malpensa / 22:20
Wizz Air W6 7872 Wizz Air
1ó 55p Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 00:15 Debrecen

Áttekintés

Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből
Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből