Bulgária, Napospart nyaralás főszezonban

Bulgária, Napospart nyaralás főszezonban

Egyhetes nyaralás a Naposparton! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Természet Vakáció

Részletes útiterv

20/08/2019ECONOMY

Budapest

Napospart

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:25
Wizz Air W6 2479 Wizz Air
1ó 35p Közvetlen
Bulgária
09:00 Burgas
20/08/2019 27/08/2019

Napospart

A városról

Sunny Beach is a major seaside resort on the Black Sea coast of Bulgaria, located north of Burgas in Nessebar municipality, Burgas Province. Sunny Beach has a very small permanent population, but during the summer the resort is home to many thousands of tourists. The main strip of high-rise hotels backing onto the beach is several kilometres long and extends along a wide bay between Sveti Vlas and Nessebar. You have to visit Old Nesebar that is part of the UNESCO heritage. Also you can visit lots of archaeological sites and old churches and lots of shops and restaurants.

Bővebb információ

Complex Villa Brigantina

89%
  • A központtól 2,2 km-re van
  • Fregata 14, 14, Sunny beach 8240
Ez a kényelmes szálloda itt található: Sunny Beach. A város központjától 2. 0 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a birtok közelében találhatók. Az ügyfelek számá...
  • DOUBLE CAPACITY 3 (NON-REFUNDABLE) (1)

  • Csak szoba

  • 7 Éjszakák száma

27/08/2019ECONOMY

Napospart

Budapest

Bulgária
Burgas / 09:30
Wizz Air W6 2480 Wizz Air
1ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
10:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Bulgária, Napospart nyaralás főszezonban
Bulgária, Napospart nyaralás főszezonban