Kezdőlap
Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás

Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás

Egy hetes kikapcsodás a görög tengerparton, Lefkadán. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Görögország Vakáció

Részletes útiterv

16/09/2019 ECONOMY
Budapest
Lefkada
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:40
Ryanair FR 7770 Ryanair
1ó 50p 0 PC Közvetlen
Görögország
14:30 Aktio
16/09/2019 23/09/2019

Lefkada

A városról

A Jón-tengeri görög sziget, a Korfu és Kefalónia között található Lefkada képeslapra illő, meredek, hófehér sziklafalak közé ékelt, mélykék vizű strandjairól és gyönyörű tájairól híres: Egremni vagy Porto Katziki (Katsiki) partszakaszait a világ leszebbjei között tartják számon. A viszonylag kicsi, 3-4 óra alatt körbejárható Lefkada különleges abból a szempontból is, hogy a többi szigetnél könnyebben megközelíthető, ugyanis híd köti össze a szárazfölddel. Elsősorban a napimádók célpontja, de érdemes néhány órára elszakadni a partoktól, és felkeresni a sziget székhelyét, a kedves Lefkada várost, és elkirándulni a sziget szőlőskertekkel és olajligetekkel borított dimbes-dombos belseje felé.

Bővebb információ

Thalero Holidays Center

82%
  • A központtól 10,9 km-re van
  • Lygia, Leucade 31100
When you stay at Thalero Holidays Center in Lefkada, you'll be near the beach, within a 5-minute drive of Paralia Episkopos Beach and Ligia Beach. This hotel is 10.4 mi (16.8 km) from Milos Beach and 11.9 mi (19.1 km) from Kathisma Beach. Take advan...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ 2 SZEMÉLYES (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

23/09/2019 ECONOMY
Lefkada
Budapest
Görögország
Aktio / 14:55
Ryanair FR 7771 Ryanair
1ó 50p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
15:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás
Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás