Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás

Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás

Egy hetes kikapcsodás a görög tengerparton, Lefkadán. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Görögország Vakáció

Részletes útiterv

29/07/2019ECONOMY

Budapest

Lefkada

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:40
Ryanair FR 7770 Ryanair
1ó 50p Közvetlen
Görögország
14:30 Aktio
29/07/2019 05/08/2019

Lefkada

A városról

Lefkada (Greek: Λευκάδα, Lefkáda, [lefˈkaða]), also known as Lefkas or Leukas (Ancient Greek and Katharevousa: Λευκάς, Leukás, modern pronunciation Lefkás) and Leucadia, is a Greek island in the Ionian Sea on the west coast of Greece, connected to the mainland by a long causeway and floating bridge. The principal town of the island and seat of the municipality is Lefkada. It is situated on the northern part of the island, approximately 1 hour by automobile away from Aktion National Airport. The island is part of the regional unit of Lefkada.

Bővebb információ

Hotel Sofia Nikiana, Lefkada

  • A központtól 7,9 km-re van
  • Main street, nikiana 311 00, greece, Lefkada, greece
Sofia is perfectly located for both business and leisure guests in Lefkada. The property offers a wide range of amenities and perks to ensure you have a great time. Service-minded staff will welcome and guide you at Sofia. Each guestroom is elegantly...
  • KÉTÁGYAS TENGERRE NÉZŐ (1)

  • szoba reggeli

  • 7 Éjszakák száma

05/08/2019ECONOMY

Lefkada

Budapest

Görögország
Aktio / 14:55
Ryanair FR 7771 Ryanair
1ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
15:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás
Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás