Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás

Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás

Egy hetes kikapcsodás a görög tengerparton, Lefkadán. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Görögország Vakáció

Részletes útiterv

26/08/2019ECONOMY
Budapest
Lefkada
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:40
Ryanair FR 7770 Ryanair
1ó 50p Közvetlen
Görögország
14:30 Aktio
26/08/2019 02/09/2019

Lefkada

A városról

A Jón-tengeri görög sziget, a Korfu és Kefalónia között található Lefkada képeslapra illő, meredek, hófehér sziklafalak közé ékelt, mélykék vizű strandjairól és gyönyörű tájairól híres: Egremni vagy Porto Katziki (Katsiki) partszakaszait a világ leszebbjei között tartják számon. A viszonylag kicsi, 3-4 óra alatt körbejárható Lefkada különleges abból a szempontból is, hogy a többi szigetnél könnyebben megközelíthető, ugyanis híd köti össze a szárazfölddel. Elsősorban a napimádók célpontja, de érdemes néhány órára elszakadni a partoktól, és felkeresni a sziget székhelyét, a kedves Lefkada várost, és elkirándulni a sziget szőlőskertekkel és olajligetekkel borított dimbes-dombos belseje felé.

Bővebb információ

Aris Villas

  • A központtól 10,5 km-re van
  • Lygia, ., Lefkada 31100
Ez az elragadó apartman megtalálható: Lygia. A város központjától alig 100 méterre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A birtok 5. 5 kilométerre található a legfontosabb tömegközlekedési megállóktól. Ez a kényelmes...
Bővebb információ
  • APARTMAN 3 SZEMÉLYES (1)

  • Önellátás

  • 7 Éjszakák száma

02/09/2019ECONOMY
Lefkada
Budapest
Görögország
Aktio / 14:55
Ryanair FR 7771 Ryanair
1ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
15:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás
Nyaralás Lefkadán: repülőjegy és szállás