Ibiza nyaralás szállással, reggelivel, bécsi indulással

Ibiza nyaralás szállással, reggelivel, bécsi indulással

Főszezoni nyaralás Ibiza szigetén. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Témák: Tengerpart Vakáció Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

28/08/2019ECONOMY
Bécs
Ibiza (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 04:45
LAUDAMOTION GMBH OE 580 LAUDAMOTION GMBH
2ó 40p Közvetlen
Spanyolország
07:25 Ibiza
28/08/2019 02/09/2019

Ibiza (sziget)

A városról

Once a refuge for artists and flower children, Ibiza is now a summer camp for Europe’s idly affluent who, when wearing anything at all, parade around town in trendy, costly duds. A perpetual frenzy of social activity exists on the city and the island, which you’ll either love or loathe. But party is not all Ibiza has to offer. The town’s captivating whitewashed old quarter, known as Dalt Vila, was declared UNESCO World Heritage site in 1999. Walk up its narrow steep alleys to the cathedral and castle. The view of the walled city and the port is fantastic, especially at sunset. The island capital sits on the southeastern coast and is a charming place full of chic boutiques, fancy bars and an enticing marina lined with yachts and high-end cuisine, as well as the world famous super club Pacha. Ibiza offers endless possibilities for all types of travellers. Whether you’re there to dance till dawn, relax on a beach or take in some culture, Ibiza is a wonderful summer holiday destination.

Bővebb információ

azuLine Hotel S'Anfora & Fleming

69%
  • A központtól 9,6 km-re van
  • Av doctor fleming 55, Sant anotnio de portmany
Ez a helyi apartman Sant Anotnio de Portmany egyik olyan pontján található, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik Ibizai San Antonio Gokartpálya vagy Sunset Strip. Ez a helyi apartman kb. 17,6 km-re található Ibiza kikötője, ill. 18 km-re Playa de...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy LÉGKONDICIONÁLT (1)

  • szoba reggeli

  • 5 éjszaka

02/09/2019ECONOMY
Ibiza (sziget)
Bécs
Spanyolország
Ibiza / 08:00
LAUDAMOTION GMBH OE 581 LAUDAMOTION GMBH
2ó 25p Közvetlen
Ausztria
10:25 Wien Schwechat

Áttekintés

Ibiza nyaralás szállással, reggelivel, bécsi indulással
Ibiza nyaralás szállással, reggelivel, bécsi indulással