Bodrum, Törökország: szállás reggelivel és repülőjegy

Bodrum, Törökország: szállás reggelivel és repülőjegy

Tölts egy hetet Törökország legelegánsabb üdülőhelyén, Bodrumban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt, illetve a transzfert a szállodába és a repülőtérre. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Témák: Tengerpart Nyáron

Részletes útiterv

25/09/2019ECONOMY
Budapest
Bodrum
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:05
Turkish Airlines TK 1036 Turkish Airlines
5ó 20p 1 átszállás - Istanbul Airport (1ó 45p)
Törökország
15:25 Bodrum - Milas
25/09/2019 02/10/2019

Bodrum

A városról

Bodrum is a world renowned holiday and bustling resort that never sleeps. Located on the southern Aegean coast of Turkey, Bodrum is popular with tourists form all over the world because of its warm climate, deep-blue sea, natural beauty, magnificent coves and history, as well as for its exciting night life. Bodrum is a fascinating place as it has a pleasing contrast between the Ancient city and the modern resort. The castle of St Peter, dating back to medieval times, is a beautiful fortress that towers over the harbour area. There is also an underwater museum in the castle of St Peter, the Museum of Underwater Archaeology. Other major attractions in the city are the Bodrum Amphitheatre, the Mausoleum of Halicarnassus, Myndos Gate and Karakaya Village. There are lots to see and do in Bodrum, there is a huge variety of shops and a large bazars with locals selling everything and anything you can think of. The evenings in Bodrum are for sitting idly in one of the many restaurants, dining on fresh seafood and other Aegean specialties.

Bővebb információ

Ali Baba Hotel

  • A központtól 2,5 km-re van
  • Lale sk., 24, Bodrum 48400
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Gumbet. Az épület összesen 24 lakótéri egységgel rendelkezik. Ez a(z) Ali Baba Hotel nem állatbarát.
Bővebb információ
  • Room STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

02/10/2019ECONOMY
Bodrum
Budapest
Törökország
Bodrum - Milas / 08:25
Pegasus Airlines PC 2241 Pegasus Airlines
5ó 10p 1 átszállás - Sabiha Gokcen (1ó 50p)
Magyarorszag
12:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Bodrum, Törökország: szállás reggelivel és repülőjegy
Bodrum, Törökország: szállás reggelivel és repülőjegy