Rio de Janeiro márciusban!

Rio de Janeiro márciusban!

A márciusi hidegből a brazil kavalkádba! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Városlátogatás Egzotikus Előfoglalás

Részletes útiterv

23/03/2020ECONOMY
Budapest
Rio de Janeiro
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:00
Air France AF 1695 Air France
16ó 15p 1 átszállás - Charles De Gaulle (2ó 10p)
Brazília
18:15 Galeao Antonio Carlos Jobim
23/03/2020 30/03/2020

Rio de Janeiro

A városról

Rio is the second largest city in Brazil and the state capital of Rio de Janeiro. Rio is known for its natural beauty and sights, by the kindness of its people and for the beautiful world famous beaches of Copacabana and Ipanema.One of the city’s most famous landmarks are the wonderful panoramic views from Christ the Redeemer statue on top of Corcovado Mountain. From there you will have a perfect view of Pão de Açúcar morro. In the city centre, visitors will find great colonial architecture as well as some modern constructions. The main sites are the Candelaria church, the Mosteiro de Sao Bento, the Metropolitan cathedral and the Petrobras building. Rio also boasts a wealth of interesting museums such as the National Museum of Natural History, the Republic Museum and the Indian Museum. Rio hosts the world famous spectacular Carnaval, which needs no introduction.Frequently voted the happiest city in the world, Rio has a lively and everything goes attitude in the form of nightlife.Rio is always beautiful and Rio is something you must see for yourself!

Bővebb információ

Pompeu Rio Hotel

60%
  • A központtól 4,7 km-re van
  • Rua camerino, centro, 15, Rio de janeiro 20080011
Ez a kényelmes szálloda itt található: Rio de Janeiro - Centro. A város központjától 650 méterre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A létesítmény közel van a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. A város legfo...
Bővebb információ
  • DOUBLE ROOM - CLASSIC (NON-REFUNDABLE) (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

30/03/2020ECONOMY
Rio de Janeiro
Budapest
Brazília
Galeao Antonio Carlos Jobim / 21:55
KLM Royal Dutch Airlines KL 706 KLM Royal Dutch Airlines
20ó 00p 1 átszállás - Schiphol (6ó 35p)
Magyarorszag
(+1 ) 22:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Rio de Janeiro márciusban!
Rio de Janeiro márciusban!