Kezdőlap
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, személyenként egy kézi és egy feladott poggyásszal és a szállást. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, beállíthatod a kívánt szobatípust és az utazók létszámát, a foglalás gombbal pedig azonnal lefoglalhatod.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk munaknapokon telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson. Utasaink részére 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Témák: Tengerpart Télen Egzotikus

Részletes útiterv

24/11/2020 ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:10
Emirates EK 112 Emirates
12ó 40p 25 KG 1 átszállás - Dubai Intl (3ó 20p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 07:50 Male Intl
25/11/2020 04/12/2020

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

WhiteShell Island Hotel & Spa

84%
  • A központtól 124,5 km-re van
  • Maafushikaafu atoll, Maafushi 08090
Ez a helyi WhiteShell Island Hotel & Spa a strandtól nem messze fekszik, Maafushi egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 5 perces sétára esik pl. Maafushi-korallzátony vagy Maafushi mecset. Ez egy strandon lévő hotel, mely a következők közelében találha...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

04/12/2020 ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 16:20
Emirates EK 652 Emirates
23ó 25p 25 KG 2 Átszállás - Bandaranaike Intl Colombo (8ó 35p), Dubai Intl (2ó 45p)
Magyarorszag
(+1 ) 11:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás