Kezdőlap
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, személyenként egy kézi és egy feladott poggyásszal és a szállást. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, beállíthatod a kívánt szobatípust és az utazók létszámát, a foglalás gombbal pedig azonnal lefoglalhatod. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk munaknapokon telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson. Utasaink részére 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Témák: Tengerpart Télen Egzotikus

Részletes útiterv

07/12/2020ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:20
Qatar Airways QR 200 Qatar Airways
16ó 05p 1 átszállás - Doha Intl (5ó 40p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 12:25 Male Intl
08/12/2020 17/12/2020

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

SeaLaVie Inn

96%
  • A központtól 42,0 km-re van
  • Gumhooree magu, Ukulhas 09030
Ez a helyi SeaLaVie Inn Ukulhas egyik olyan pontján található a tengerparton, ahonnan egy 2 perces sétára esik Ukulhas kikötője vagy 7 percre szintén gyalog Ukulhas tengerpartja. Ez a helyi strandon lévő vendégház kb. 2 km-re található Ukulhas Fushi...
Bővebb információ
  • LAKOSZTÁLY STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

17/12/2020ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 20:20
Qatar Airways QR 675 Qatar Airways
13ó 20p 1 átszállás - Doha Intl (2ó 30p)
Magyarorszag
(+1 ) 05:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás