Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára

Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára

3 éjszaka Rómában, a szépség örök városában! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Ősszel Olaszország Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

26/11/2019ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
07:55 Ciampino
26/11/2019 29/11/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Baltico

61%
  • A központtól 2,3 km-re van
  • Via venti settembre, 89, Rome 00187
Ez az otthonos szálloda itt található: Via Veneto. Az ingatlan 23 lakótéri egységből áll. A(z)Baltico-t ebben az évben építették: 1975. Ez a létesítmény ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáfé...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

29/11/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 13:50
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára
Róma: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára