Cseresznyevirágzás Tokióban: hotel és repjegy Budapestről

Cseresznyevirágzás Tokióban: hotel és repjegy Budapestről

Az előrejelzések szerint idén március 22-én indul a cseresznyevirágzás Tokióban. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Egzotikus

Részletes útiterv

20/03/2019ECONOMY

Budapest

Tokió

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Lufthansa LH 1343 Lufthansa
16ó 35p 1 átszállás - Frankfurt Main (3ó 25p)
Japán
(+1) 06:55 Tokyo Intl
21/03/2019 27/03/2019

Tokió

A városról

Tokyo is the capital of Japan and one of the largest urban area in the world. Tokyo is the financial center of Japan and a blend of high-technology and tradition. Tokyo is huge and a well-organized modern city. The city landscape of Tokyo consists of temples and shrines, quiet nature reserves, historical buildings, futuristic architecture and neon lights. The core of the city includes Chiyoda and Chuo. This area features the impressive Imperial Palace, the national government buildings, the famous shopping area of Ginza, Tsukiji fish market, Akihabara electronics market and the historic Tokyo Station. The quiet neighborhood of Asakusa has some must-see attractions such as the Sensoji Temple, the Nakamise-dōri shopping arcade, and the Golden Poo. Nearby is the Ueno area, including the Ameyoko market. A perfect spot to shop for traditional gifts and see a great Buddhist temple. Another major attraction of the city is the Meiji Shrine, located in Shibuya. Tokyo is a unique city that has something for everyone, busy shopping areas, famous nightlife, historical sights, quiet parks, and amazing scenery.

Bővebb információ

Flexstay Inn Shinagawa

80%
  • A központtól 6,9 km-re van
  • kitashinagawa shinagawa-ku tokyo 140-, 1-22-19, Tokyo
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Tokyo City. Az épületben 55 barátságos vendégszoba található. Itt a recepció nem áll 24 órán át rendelkezésre. Ebbe az épületbe háziállatok nem vihetők be.
  • Economy Room (1)

  • Csak szoba

  • 6 Éjszakák száma

27/03/2019ECONOMY

Tokió

Budapest

Japán
Tokyo Intl / 11:20
All Nippon Airways NH 223 All Nippon Airways
15ó 05p 1 átszállás - Frankfurt Main (1ó 15p)
Magyarorszag
18:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Cseresznyevirágzás Tokióban: hotel és repjegy Budapestről
Cseresznyevirágzás Tokióban: hotel és repjegy Budapestről