Kezdőlap
Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy

Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Olaszország Vakáció

Részletes útiterv

19/06/2020 ECONOMY
Budapest
Rimini
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:25
Ryanair FR 5254 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Olaszország
15:55 Rimini
19/06/2020 26/06/2020

Rimini

A városról

"Rimini is capital city of the Province of Rimini. It is located on the Adriatic Sea, on the coast between the rivers Marecchia and Ausa. An art city with ancient Roman and Renaissance monuments, Rimini is the hometown of the famous film director Federico Fellini. MAIN TOURIST ATTRACTIONS • The Augustus Arch, a Roman arch built to celebrate the Roman emperor who lent it his name • The Tiberius Bridge, the Roman bridge that marks the beginning of the Aemilian Way • The Domus of the Surgeon an impressive archeological area documenting 20 centuries of Rimini history. • The Federico Fellini Museum is located within Rimini's historic centre and is popular with both Italian public and foreign visitors alike. • Tempio Malatestiano."

Bővebb információ

Hotel Principe di Piemonte

87%
  • A központtól 4,9 km-re van
  • Viale principe di piemonte 27, Rimini 47924
Rimini egy olyan pontján található ez a helyi Hotel Principe di Piemonte a tenger mellett, ahonnan egy 15 perces autóútra találhatók olyan helyek, mint pl. Misano World Circuit Marco Simoncelli motorversenypálya vagy Aquafan. Ez a helyi strandon lév...
Bővebb információ
  • Economy Basement Not Refundable (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

26/06/2020 ECONOMY
Rimini
Budapest
Olaszország
Rimini / 16:20
Ryanair FR 5255 Ryanair
1ó 25p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
17:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy
Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy