Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő

Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, a kézipoggyászt és a belépőt a párizs melleti DISNEYLAND-be. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást: itt tudsz hozzáadni további utasokat, gyerekeket az utazáshoz, de másik dátumot vagy hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: vidámpark Városlátogatás

Részletes útiterv

09/06/2019ECONOMY

Budapest

Párizs

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Franciaország
09:05 Beauvais-Tille
09/06/2019 12/06/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Hotel Saint Georges Lafayette

71%
  • A központtól 2,8 km-re van
  • 11 rue victor massé, Paris 75009
Good location close to Moulin Rouge and walking distance to Gare du Nord and Galeries Lafayette department store. In the Montmartre district, approximately 500 m from Sacre Coeur and 700 m from Gare du Nord and the department stores Galleries Lafayet...
  • Double room (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

1 Program
image

Disneyland® Paris 1 day 1 park - Pick up from Hotel Included

nap 2 - Low Season (07:15-20:00)
Get a glimpse behind the curtain of the wondrous world that is Disneyland® Paris with this pass to Walt Disney Studios® Park. Look behind the scenes and marvel at the cinematic and television animations that continue to capture the hearts and minds of both young and old.

During your day at Walt Disney Studios® Park, you’ll have a chance to take in some performances, live the thrill on the numerous attractions, and be sure to visit all four zones of Cinemagic. Toon Studio takes you back to how it all started as you discover the ingenious methods of animation developed throughout the twentieth century. This zone also boasts a new attraction starring Crush, the turtle from Finding Nemo.
The Back Lot zone thrusts you into the real-life impact of special effects and car stunts, while the Front Lot zone allows you to wander round a recreated film set with props and famous scenes from your favourite movies.
Production Courtyard is where the grown-ups will want to head to first to experience the awesome Tower of Terror ride. For the younger fun-seekers there’s the new attraction of the stage of Playhouse Disney to explore.
You’ll be delighted when you see your favourite Disney characters roaming about and be sure to record the moment for posterity!
Enjoy your day out in this Cinemagical land and relax in the knowledge that you will be returned back to your hotel at the end of your day of thrilling fun.

Meeting/ Pick up point
Departure and return transfer from any hotel located in the centre of Paris which postal code starts with 75.

Duration
1 day (13h).

Start or opening time
From the 01/04 until the 31/10 (Summer season): Every day at 7.15 AM. - From the 01/11 until the 31/03 (Winter season): Every day at 7.30 AM.

Other
Lunch is not included

\nRedeem information
Voucher type: Printed
Printed Voucher. Print and bring the voucher to enjoy the activity.

Location
Starting point:
2 rue des Pyramides
To arrange hotel pick up, please confirm your hotel name or private residence details during the booking process, or by contacting the supplier 72 hours prior to the service at the latest.
If you are unable to provide this information, please proceed to the above meeting point.

End point: Same as starting point

Guiding options
Guiding type: Not included\n
12/06/2019ECONOMY

Párizs

Budapest

Franciaország
Beauvais-Tille / 13:25
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő
Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő