Kezdőlap
Egy hét török riviéra, Kemer all inclusive ellátással 4 csillagos hotelben

Egy hét török riviéra, Kemer all inclusive ellátással 4 csillagos hotelben

Az ár tartalmazza a szállást all inclusive ellátással, a repülőjegyet illetékkel, poggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat, vagy drágábbat, és megváltoztathatod az ellátást is. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Témák: Tengerpart

Részletes útiterv

21/10/2020 ECONOMY
Budapest
Antalya
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:00
Turkish Airlines TK 1034 Turkish Airlines
5ó 45p 20 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (2ó 15p)
Törökország
20:45 Antalya
21/10/2020 28/10/2020

Antalya

A városról

Antalya is the largest city on the Turkish Mediterranean coast, and is one of the hubs of the so-called Turkish Riviera. Having the most beautiful and the cleanest shores of the Mediterranean, along with the long coastal line of Antalya, one encounters antique sites, old ports, monumental graves, dramatic shores, endless beaches, green forests, rivers and waterfalls. Kaleici, enclosed in ancient city walls, is Antalya’s Old Quarter. It is one of the liveliest parts in the city with shops, bars, restaurants and entertainment facilities. The streets of Kaleici extend to the old harbour, which is used as an international yacht marina today. In the picturesque Old Quarter, you’ll find examples of Hellenistic, Roman, Byzantine, Seljuk and Ottoman eras and numerous archaeological cities and historic buildings to explore. Antalya is an attractive city with shady palm-lined boulevards, considered by many as a paradise on earth and the pearl of the Mediterranean. Not bad, huh?

Bővebb információ

Armir Palace Hotel

78%
  • A központtól 24,1 km-re van
  • Beldibi 2 mevkii bahçecik mah. 30 sokak, 1, Beldibi 7980
Ez a kényelmes szálloda alább található: Kemer. A város központjától alig 600 méterre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A birtok közel van a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. A szálloda 18. 0 kilométernél köze...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • All Inclusive

  • 7 éjszaka

28/10/2020 ECONOMY
Antalya
Budapest
Törökország
Antalya / 13:50
Turkish Airlines TK 2415 Turkish Airlines
7ó 25p 20 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (3ó 45p)
Magyarorszag
19:15 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét török riviéra, Kemer all inclusive ellátással 4 csillagos hotelben
Egy hét török riviéra, Kemer all inclusive ellátással 4 csillagos hotelben