Barcelona Debrecenből repjeggyel, illetékkel, szállással

Barcelona Debrecenből repjeggyel, illetékkel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (0.72 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Spanyolország | Portugália Debrecenből

Részletes útiterv

10/06/2019ECONOMY

Debrecen

Barcelona

Magyarorszag
Debrecen / 06:10
Wizz Air W6 7887 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
08:45 Barcelona El Prat
10/06/2019 14/06/2019

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Eurostars Angli

80%
  • A központtól 4,7 km-re van
  • Angli 60, Barcelona 08017
Its location in the high part and its private swimming pool and garden, guarantee a peaceful and exclusive stay in Barcelona. The architects and designers who created the project let their imagination loose and placed a bet on a decoration concept t...
  • Twin/Double room - Economy (1)

  • Csak szoba

  • 4 Éjszakák száma

14/06/2019ECONOMY

Barcelona

Debrecen

Spanyolország
Barcelona El Prat / 09:30
Wizz Air W6 7888 Wizz Air
2ó 45p Közvetlen
Magyarorszag
12:15 Debrecen

Áttekintés

Barcelona Debrecenből repjeggyel, illetékkel, szállással
Barcelona Debrecenből repjeggyel, illetékkel, szállással