Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Tölts egy fantasztikus hosszú hétvégét Máltán! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR per éj) . A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik.

Témák: Tengerpart Legkedvezőbb

Részletes útiterv

21/01/2020ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:40
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Málta
21:00 Luqa
21/01/2020 25/01/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

The Ramla Bay Resort

79%
  • A központtól 15,4 km-re van
  • Triq ir-ramla, marfa,, Il mellieha MLH7100
Málta északi partjának egy félreeső félszigetén található ez a szálloda, mely harmonikusan olvad bele a máltai vidéki tájba és közel van az ország legszebb strandjaihoz is. A közeli Mellieha nevű falu bevásárlóközpontja, bárjai és éttermei mindössze...
Bővebb információ
  • TWIN COUNTRY VIEW (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

25/01/2020ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 09:40
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
12:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy
Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy