Máltai utazás hotellel és repülőjeggyel

Máltai utazás hotellel és repülőjeggyel

4 éjszaka ősszel Máltán! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Ősszel Legkedvezőbb

Részletes útiterv

19/11/2019ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:40
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Málta
21:00 Luqa
19/11/2019 23/11/2019

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Qawra Point Holiday Complex

63%
  • A központtól 9,2 km-re van
  • Tourist street, qawra,, San pawl il-baħar SPB 1020
Ez az elragadó szálloda itt létesült: St. Pauls Bay. A város központjától alig 1000 méterre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A szálloda mindössze 16. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely...
Bővebb információ
  • APARTMAN EGY HÁLÓSZOBÁS (1)

  • Önellátás

  • 4 Éjszakák száma

23/11/2019ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 09:40
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
12:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Máltai utazás hotellel és repülőjeggyel
Máltai utazás hotellel és repülőjeggyel