Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Tölts egy fantasztikus hosszú hétvégét Máltán! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR/fő/éj) . A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik.

Themes: Beach Budget hits

Your day to day

21/01/2020ECONOMY
Budapest
Malta
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 18:40
Ryanair FR 2277 Ryanair
2h 20m Nonstop
Malta
21:00 Luqa
21/01/2020 25/01/2020

Malta

About the city

Malta officially known as the Republic of Malta is a Southern European island country consisting of an archipelago in the Mediterranean Sea. It lies 80 km (50 mi) south of Italy, 284 km (176 mi) east of Tunisia, and 333 km (207 mi) north of Libya. The country covers just over 316 km2 (122 sq mi), with a population of just under 450,000,making it one of the world's smallest and most densely populated countries. The capital of Malta is Valletta, which at 0.8 km2, is the smallest national capital in the European Union. Malta has two official languages: Maltese and English. Malta's location has historically given it great strategic importance as a naval base, and a succession of powers, including the Phoenicians, Carthaginians, Romans, Moors, Normans, Sicilians, Spanish, Knights of St. John, French and British, have ruled the islands.

More info

The Ramla Bay Resort

79%
  • At 15.4 km from the center
  • Triq ir-ramla, marfa,, Il mellieha MLH7100
On a secluded peninsula on the northern coast of Malta, this hotel harmonises with the surrounding Maltese countryside and is close to the loveliest beaches in Malta and the village of Mellieha, with its shopping centre, bars and restaurants, situate...
More info
  • Room STANDARD (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 4 Accommodation nights

25/01/2020ECONOMY
Malta
Budapest
Malta
Luqa / 09:40
Ryanair FR 2278 Ryanair
2h 20m Nonstop
Hungary
12:00 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy
Máltai utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy