Mallorca szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből

Mallorca szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Részletes útiterv

21/10/2019ECONOMY
Bécs
Mallorca (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 16:00
Level VK 6000 Level
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
18:35 Son Sant Joan, Mallorca
21/10/2019 25/10/2019

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

BelleVue Vistanova

68%
  • A központtól 17,5 km-re van
  • Calle berganti, 2, magaluf, Calvia
Ez a helyi BelleVue Vistanova az óceán mellett fekszik, Calvia egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces sétára esik pl. Katmandu Vidámpark vagy Palma Nova tengerpart. Ez a helyi hotel kb. 5,7 km-re található Puerto Portals kikötő, ill. 10,7 km-r...
Bővebb információ
  • Room OLDALKILÁTÁSSAL TENGERRE NÉZŐ (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

25/10/2019ECONOMY
Mallorca (sziget)
Bécs
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 14:15
Level VK 6001 Level
2ó 30p Közvetlen
Ausztria
16:45 Wien Schwechat

Áttekintés

Mallorca szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből
Mallorca szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből