Kezdőlap
Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből

Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Témák: Tengerpart Legkedvezőbb Spanyolország

Részletes útiterv

09/10/2020 ECONOMY
Bécs
Mallorca (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 06:20
Wizz Air W6 2945 Wizz Air
2ó 25p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
08:45 Son Sant Joan, Mallorca
09/10/2020 13/10/2020

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Eix Lagotel

77%
  • A központtól 41,4 km-re van
  • Carrer del circuit del llac, s/nplaya de muro, Muro 07458
When you stay at Eix Lagotel in Muro, you'll be on a lake, within a 10-minute drive of Playa de Muro and Alcudia Port. This 4-star hotel is 2.1 mi (3.4 km) from Alcudia Beach and 10.4 mi (16.7 km) from Pollensa Port. Dip into one of the 3 outdoor sw...
Bővebb információ
  • APARTMAN STANDARD (1)

  • Önellátás

  • 4 éjszaka

13/10/2020 ECONOMY
Mallorca (sziget)
Bécs
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 09:25
Wizz Air W6 2946 Wizz Air
2ó 25p 0 PC Közvetlen
Ausztria
11:50 Wien Schwechat

Áttekintés

Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből
Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből