Mallorca 4 csilagos szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből

Mallorca 4 csilagos szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

24/04/2020ECONOMY
Bécs
Mallorca (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 17:05
LAUDAMOTION GMBH OE 502 LAUDAMOTION GMBH
2ó 25p Közvetlen
Spanyolország
19:30 Son Sant Joan, Mallorca
24/04/2020 28/04/2020

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Eix Alzinar Mar Suites Adults Only

80%
  • A központtól 42,2 km-re van
  • Saladina s/n, Can picafort 07458
Set in Can Picafort, this hotel is located amidst countryside rich in nature and within a kilometre from a magnificent seemingly endless sandy beach. The centre of Can Picafort is 600 m away and links to the public transport network can be found at t...
Bővebb információ
  • KISLAKOSZTÁLY 2 ADULTS (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

28/04/2020ECONOMY
Mallorca (sziget)
Bécs
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 15:15
LAUDAMOTION GMBH OE 123 LAUDAMOTION GMBH
2ó 20p Közvetlen
Ausztria
17:35 Wien Schwechat

Áttekintés

Mallorca 4 csilagos szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből
Mallorca 4 csilagos szállással, reggelivel és repjeggyel Bécsből