Dél-Portugália, Algarve utazás bécsi indulással

Dél-Portugália, Algarve utazás bécsi indulással

Utazás az Atlanti-óceán partjára, Algarve-ba, Portugáliába! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, Bécsből és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Legkedvezőbb Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

08/03/2020ECONOMY
Bécs
Albufeira
Ausztria
Wien Schwechat / 06:45
LAUDAMOTION GMBH OE 2364 LAUDAMOTION GMBH
3ó 30p Közvetlen
Portugália
09:15 Faro
08/03/2020 12/03/2020

Albufeira

A városról

Albufeira is a city in Algarve, in the south of Portugal. It is called the Gateway of the Algarve. Once a small fishing village it has now developed to be a very touristic area. Many holiday makers return year after year because of the lovely beaches, very good climate and the many restaurants, bars and pubs. The town is divided into two parts, 'The Old Town' and the 'STRIP', or newer town, including Montechoro, Arias de Sao João. The city of Albufeira maintains a historical and cultural heritage that demonstrates the spirit and strength of a population that believes in the essential power of Faith. There are various physical proofs of this way of life to confirm this like the Clock Tower and the Paris Church. Albufeira resort has gained a wide variety of recreation possibilities to offer to its visitors in terms of sport and leisure activities as well as entertainment.

Bővebb információ

Vila Recife Hotel

70%
  • A központtól 0,6 km-re van
  • Rua josé bernardino de sousa, 12, Albufeira 8200-146
Ez a kényelmes szálloda megtalálható: Albufeira. A létesítmény mindössze 5. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető az utazók számára. A birtok 150 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az épület...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy KLASSZIKUS STÍLUSÚ (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

12/03/2020ECONOMY
Albufeira
Bécs
Portugália
Faro / 17:55
LAUDAMOTION GMBH OE 2365 LAUDAMOTION GMBH
3ó 25p Közvetlen
Ausztria
22:20 Wien Schwechat

Áttekintés

Dél-Portugália, Algarve utazás bécsi indulással
Dél-Portugália, Algarve utazás bécsi indulással