Kezdőlap
Dél-Portugália, Algarve utazás októberben szállással, bécsi indulással

Dél-Portugália, Algarve utazás októberben szállással, bécsi indulással

Utazás az Atlanti-óceán partjára, Algarve-ba, Portugáliába! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, Bécsből és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben olcsóbb vagy drágább hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Legkedvezőbb

Részletes útiterv

02/10/2020 ECONOMY
Bécs
Albufeira
Ausztria
Wien Schwechat / 15:35
Ryanair FR 2364 Ryanair
3ó 35p 0 PC Közvetlen
Portugália
18:10 Faro
02/10/2020 09/10/2020

Albufeira

A városról

Albufeira is a city in Algarve, in the south of Portugal. It is called the Gateway of the Algarve. Once a small fishing village it has now developed to be a very touristic area. Many holiday makers return year after year because of the lovely beaches, very good climate and the many restaurants, bars and pubs. The town is divided into two parts, 'The Old Town' and the 'STRIP', or newer town, including Montechoro, Arias de Sao João. The city of Albufeira maintains a historical and cultural heritage that demonstrates the spirit and strength of a population that believes in the essential power of Faith. There are various physical proofs of this way of life to confirm this like the Clock Tower and the Paris Church. Albufeira resort has gained a wide variety of recreation possibilities to offer to its visitors in terms of sport and leisure activities as well as entertainment.

Bővebb információ

Apartments Vale de Carros

79%
  • A központtól 6,6 km-re van
  • Estrada do vale dos carrosacoteias - olhos d'agua, Albufeira 8201925
Ez a helyi Apartments Vale de Carros a strandtól nem messze fekszik, Albufeira egy olyan pontján, ahonnan egy 4 perces autózásra esik Falésia tengerpart, ill. 7 percesre Praia dos Olhos de Água tengerpart. Ez a helyi családbarát aparthotel kb. 7,4 k...
Bővebb információ
  • STUDIO STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

09/10/2020 ECONOMY
Albufeira
Bécs
Portugália
Faro / 18:35
Ryanair FR 2365 Ryanair
3ó 20p 0 PC Közvetlen
Ausztria
22:55 Wien Schwechat

Áttekintés

Dél-Portugália, Algarve utazás októberben szállással, bécsi indulással
Dél-Portugália, Algarve utazás októberben szállással, bécsi indulással