Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel

Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel

Ne csak a filmeken csodáld: próbáld ki élőben is! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel és a repülőjegyet illetékkel. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart

Részletes útiterv

18/11/2019ECONOMY
Budapest
Miami
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
KLM Royal Dutch Airlines KL 1972 KLM Royal Dutch Airlines
13ó 45p 1 átszállás - Schiphol (1ó 10p)
Amerikai Egyesült Államok
14:15 Miami Intl
18/11/2019 25/11/2019

Miami

A városról

Mi jut először eszedbe, amikor Miamira gondolsz? Gyönyörű, napsütötte partok és hajnalig tartó tengerparti bulik? Koktélok, luxusautók és elegáns butikok? Miami valóban a csillogás és az élvezetek városa, de nemcsak menő klubjai, bárjai és csodás partjai miatt. Egészen különleges városrészei vannak, ikonikus Art Deco negyedétől a karibi színorgiát felelevenítő Kis-Havannáig, ahol hamisítatlan latin bárokban, salsa klubokban, kabaréban múlathatod az időt, és a kubai konyha legjobbjait is megkóstolhatod. Érdemes kikirándulni is Florida legnagyobb városából. Miamitól néhány mérföldre az Everglades Nemzeti Park különleges mocsárvilágában tehetsz felfedezőutat. Végigutazhatsz a világ egyik legszebb autóútján is, amely Florida Keys szigetvilágon vezet keresztül a búvárparadicsom Key Largótól egészen a varázslatos Key West-ig: akik jártak már itt, egybehangzóan állítják, felejthetetlen élmény.

Bővebb információ

Colony Hotel Ocean Drive

70%
  • A központtól 15,4 km-re van
  • 736 ocean drive, 736, Miami beach 33139
Ez a kényelmes szálloda itt létesült: Miami Beach. A város központjától alig néhány lépésre épült birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Nem messze több tömegközlekedési megálló található, ahonnan az utazók felderíthetik a környé...
Bővebb információ
  • TWIN/DOUBLE ROOM (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

25/11/2019ECONOMY
Miami
Budapest
Amerikai Egyesült Államok
Miami Intl / 16:30
Air France AF 99 Air France
17ó 00p 1 átszállás - Charles De Gaulle (6ó 05p)
Magyarorszag
(+1 ) 15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel
Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel