Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel

Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel

Ne csak a filmeken csodáld: próbáld ki élőben is! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel és a repülőjegyet illetékkel. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart

Részletes útiterv

17/09/2019ECONOMY

Budapest

Miami

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:00
Delta Air Lines DL 8454 Delta Air Lines
17ó 10p 1 átszállás - Charles De Gaulle (5ó 15p)
Amerikai Egyesült Államok
17:10 Miami Intl
17/09/2019 24/09/2019

Miami

A városról

Mi jut először eszedbe, amikor Miamira gondolsz? Gyönyörű, napsütötte partok és hajnalig tartó tengerparti bulik? Koktélok, luxusautók és elegáns butikok? Miami valóban a csillogás és az élvezetek városa, de nemcsak menő klubjai, bárjai és csodás partjai miatt. Egészen különleges városrészei vannak, ikonikus Art Deco negyedétől a karibi színorgiát felelevenítő Kis-Havannáig, ahol hamisítatlan latin bárokban, salsa klubokban, kabaréban múlathatod az időt, és a kubai konyha legjobbjait is megkóstolhatod. Érdemes kikirándulni is Florida legnagyobb városából. Miamitól néhány mérföldre az Everglades Nemzeti Park különleges mocsárvilágában tehetsz felfedezőutat. Végigutazhatsz a világ egyik legszebb autóútján is, amely Florida Keys szigetvilágon vezet keresztül a búvárparadicsom Key Largótól egészen a varázslatos Key West-ig: akik jártak már itt, egybehangzóan állítják, felejthetetlen élmény.

Bővebb információ

Colony Hotel Ocean Drive

  • A központtól 15,4 km-re van
  • 736 ocean drive, 736, Miami beach 33139
Ez a kényelmes szálloda alább található: Miami Beach. A közvetlenül a város központjában található szálloda gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. Nem messze több tömegközlekedési megálló található, ahonnan a látogatók felderíthetik a...
  • KÉTÁGYAS ROH (1)

  • Csak szoba

  • 7 Éjszakák száma

24/09/2019ECONOMY

Miami

Budapest

Amerikai Egyesült Államok
Miami Intl / 19:40
Delta Air Lines DL 8345 Delta Air Lines
31ó 10p 1 átszállás - Charles De Gaulle (20ó 00p)
Magyarorszag
(+2) 08:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel
Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel