Bordeaux városlátogatás

Bordeaux városlátogatás

Tavszi hosszú hétvége a bor fővárosában, Bordeaux-ban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

21/03/2020ECONOMY
Budapest
Bordeaux
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 13:05
Ryanair FR 6554 Ryanair
2ó 35p Közvetlen
Franciaország
15:40 Merignac
21/03/2020 24/03/2020

Bordeaux

A városról

Bordeaux is an exhilarating and sprawling city where wine still flows and churches still stand. Attractive shopping arcades and handsome 18th century riverfront facades decorate its streets. This city is a paradise for wine lovers and it’s a perfect choice for a romantic gateway. Perhaps the most remarkable feature of the Cathédrale St-André is the wide variety of flying buttresses that encircle it. To the right of the main portico is a 16th century buttress composed off a string of slender columns. Adjacent to the Church of St-Michel is the equally beautiful, free-standing bell tower, an imposing and hollow shell. If you ever wondered what Flamboyant Gothic was all about, these edifices provide an unsurpassed definition of that style. Also not to be missed is Bordeaux’s Romanesque representative, the Church of Ste-Croix, with its richly ornamented façade. And of course you cannot leave Bordeaux without visiting the Maison du Vin that offers free tastings of regional wines. The city is also within striking distance of the sublime, immensely enjoyable Dune du Pilat, a gargantuan mountain of silken sand that seems to bring out the acrobat in everyone.

Bővebb információ

City Residence Bordeaux Centre

60%
  • A központtól 2,2 km-re van
  • Place paul avisseau, Bordeaux 33300
A(z) City Résidence Bordeaux Centre Bordeaux szívében található A(z) City Résidence Bordeaux Centre Bordeaux szívében található. A szálláshelytől a(z) Bordeaux Bormúzeum és a(z) Musee des Chartrons is sétatávolságra helyezkedik el. Ez a rezidencia a...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

24/03/2020ECONOMY
Bordeaux
Budapest
Franciaország
Merignac / 18:45
Ryanair FR 6553 Ryanair
2ó 30p Közvetlen
Magyarorszag
21:15 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Bordeaux városlátogatás
Bordeaux városlátogatás