Izland utazás  szállással, reggelivel és repülőjeggyel

Izland utazás szállással, reggelivel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Részletes útiterv

19/11/2019ECONOMY
Budapest
Reykjavík
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
Wizz Air W6 2427 Wizz Air
4ó 50p Közvetlen
Izland
10:25 Keflavik International Airport
19/11/2019 23/11/2019

Reykjavík

A városról

Reykjavík egészen más, mint a többi európai főváros. Nincs történelmi óvárosa, nincsenek nagyszabású épületei, tud azonban valamit, amit a többiek nem: remek kiindulópont Izland egyedülálló és meghökkentő természeti csodáinak felfedezéséhez. Izland, Európa második legnagyobb szigete, megbízhatóan működő gejzírjeiről, hatalmas vízeséseiről, még nagyobb gleccsereiről és a légiforgalmi irányítók idegeit joggal borzoló aktív vulkánjairól híres. A legtöbb turistát a Reykjavíkhoz közel eső arany körút nevezetességei szippantják be: a világ legrégibb parlamentje, a Thingvellir, a Gullfoss vízesés tomboló zuhataga vagy az akár 40 méterre is fellövellő Stokkur gejzír. Aki pedig ezeken is túlmerészkedik az nagyon könnyen a Gyűrűk ura helyszínein találja magát. A sziget nagy részét beborító láva – sok helyen vastag mohatakaróba burkolózva – elképesztő formagazdagságot öltve szilárdult meg. Ha a gyakran előforduló ködben hirtelen szembetaláljuk magunkat egy ilyen „lénnyel”, nem csodálkozunk már azon sem, hogy a helyiek mindmáig hisznek az elfekben, a skandináv mitológia rejtett lényeiben. A sziget geotermikus energiájának egyaránt örülhet az, aki kézhez veszi a fűtésszámlát, aki a zord időjárás dacára friss paradicsomot szüretel az üvegházában, vagy aki a meleg vízű folyók és tavak mellett túrázva, lazításképpen megmártózna. Aki luxus körülmények között strandolna egy lávamező közepén, Izland legszebb fürdőjében, a világhírű Kék Lagúnában ejtőzhet egy nagyot, az állandó 37-39 fokos termálvízben. Akinek pedig marad egy kis ideje magára Reykjavíkra is, meglepődve tapasztalhatja, hogy bár a város kicsi, és a nagyvilágtól elszigeteltnek tűnik, kulturális és művészeti élete a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, 2016. óta például már punk múzeuma is van.

Bővebb információ

Fosshotel Lind

80%
  • A központtól 1,3 km-re van
  • Raudararstigur, 18, Reykjavik 105
Ez a kényelmes szálloda itt található: Reykjavik. A város központjától 50 méterre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A város legfontosabb tömegközlekedési megállóiból a szálloda könnyen elérhető. A látogatók mindöss...
Bővebb információ
  • TWIN/DOUBLE ROOM (NON-REFUNDABLE) (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

23/11/2019ECONOMY
Reykjavík
Budapest
Izland
Keflavik International Airport / 11:10
Wizz Air W6 2428 Wizz Air
4ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
16:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Izland utazás szállással, reggelivel és repülőjeggyel
Izland utazás  szállással, reggelivel és repülőjeggyel