Izland utazás  szállással, reggelivel és repülőjeggyel

Izland utazás szállással, reggelivel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Részletes útiterv

03/03/2020ECONOMY
Budapest
Reykjavík
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
Wizz Air W6 2427 Wizz Air
4ó 50p Közvetlen
Izland
10:25 Keflavik International Airport
03/03/2020 07/03/2020

Reykjavík

A városról

Reykjavík egészen más, mint a többi európai főváros. Nincs történelmi óvárosa, nincsenek nagyszabású épületei, tud azonban valamit, amit a többiek nem: remek kiindulópont Izland egyedülálló és meghökkentő természeti csodáinak felfedezéséhez. Izland, Európa második legnagyobb szigete, megbízhatóan működő gejzírjeiről, hatalmas vízeséseiről, még nagyobb gleccsereiről és a légiforgalmi irányítók idegeit joggal borzoló aktív vulkánjairól híres. A legtöbb turistát a Reykjavíkhoz közel eső arany körút nevezetességei szippantják be: a világ legrégibb parlamentje, a Thingvellir, a Gullfoss vízesés tomboló zuhataga vagy az akár 40 méterre is fellövellő Stokkur gejzír. Aki pedig ezeken is túlmerészkedik az nagyon könnyen a Gyűrűk ura helyszínein találja magát. A sziget nagy részét beborító láva – sok helyen vastag mohatakaróba burkolózva – elképesztő formagazdagságot öltve szilárdult meg. Ha a gyakran előforduló ködben hirtelen szembetaláljuk magunkat egy ilyen „lénnyel”, nem csodálkozunk már azon sem, hogy a helyiek mindmáig hisznek az elfekben, a skandináv mitológia rejtett lényeiben. A sziget geotermikus energiájának egyaránt örülhet az, aki kézhez veszi a fűtésszámlát, aki a zord időjárás dacára friss paradicsomot szüretel az üvegházában, vagy aki a meleg vízű folyók és tavak mellett túrázva, lazításképpen megmártózna. Aki luxus körülmények között strandolna egy lávamező közepén, Izland legszebb fürdőjében, a világhírű Kék Lagúnában ejtőzhet egy nagyot, az állandó 37-39 fokos termálvízben. Akinek pedig marad egy kis ideje magára Reykjavíkra is, meglepődve tapasztalhatja, hogy bár a város kicsi, és a nagyvilágtól elszigeteltnek tűnik, kulturális és művészeti élete a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, 2016. óta például már punk múzeuma is van.

Bővebb információ

Reykjavik Road Hotel by Nordurey

80%
  • A központtól 5,9 km-re van
  • Reykjavikurvegur 72, Hafnarfjordur
With a stay at Reykjavik Road Hotel by Nordurey in Hafnarfjordur, you'll be within a 15-minute drive of Reykjavik City Hall and Laugavegur. This hotel is 7.1 mi (11.4 km) from Reykjavik Harbour and 4.5 mi (7.3 km) from Perlan. Make use of convenient...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

07/03/2020ECONOMY
Reykjavík
Budapest
Izland
Keflavik International Airport / 11:10
Wizz Air W6 2428 Wizz Air
4ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
16:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Izland utazás szállással, reggelivel és repülőjeggyel
Izland utazás  szállással, reggelivel és repülőjeggyel